Square chce za 100 milionů dolarů koupit food delivery startup Caviar, na jehož vývoji se podíleli i Češi

Michal PtáčekMichal Ptáček

caviar_courier
0Zobrazit komentáře

Zhruba před 2 měsíci jsme vám na CzechCrunchi představili americkou food delivery službu Caviar, která se specializuje na rychlý rozvoz jídel vesměs z luxusních a kulinářských restaurací. Ta by nyní podle magazínu TechCrunch, který se v tomto případě odvolává hned na několik anonymních zdrojů, měla velmi brzo změnit majitele, kterým by se měl stát platební startup Square. Uzavření celého dealu, jehož hodnota by se měla dostat minimálně na 100 milionů dolarů, je prý podle TechCrunche na spadnutí a pokud se nestane něco neočekávaného, mělo by být vše dotaženo v řádu několika týdnů.

caviar_1

Přečtěte si takéPrémiový food delivery startup Caviar ohlašuje investici ve výši 13 milionů dolarůPrémiový food delivery startup Caviar ohlašuje investici ve výši 13 milionů dolarů

Caviar jinak na americkém trhu působí něco málo přes dva roky. Za tu dobu se rozšířil ze San Francisca do dalších lokalit jako Boston, Chicago, New York nebo Washington D.C. a postupně si získává na popularitě, zejména mezi cílovkou, které nevyhovují tradičnější služby typu GrubHub a podobně. Zajímavý je jinak i fakt, že za vývojem iOS a Android appky pro kurýry celé služby stojí čeští uLikeIT.

caviar_team2

Caviar tým…

caviar_clean_cover_photo

Caviar si na kvalitě jídla dost zakládá…

foto: Caviar press kit

Diskuze (0)

Novinka

Anonym