Nová česká iOS appka na předpověď počasí chce konkurovat světovým jedničkám…včetně Applu

Michal PtáčekMichal Ptáček

tz-in-pocasi
0Zobrazit komentáře

Portál In-Počasí, který můžeme označit za jeden z nejznámějších českých portálů zaměřujících se na předpověď počasí, právě vydal novou appku pro platformu iOS. Ta má podle tvůrců do budoucna ambice konkurovat jednak světovým jedničkám v kategorii meteorologických aplikací a jednak přímo vestavěné aplikaci Počasí od Apple.

1300

Přečtěte si takéKupi.cz, do kterého vstoupil Seznam, přichází s novou appkou. Chce změnit způsob, jakým lidé nakupujíKupi.cz, do kterého vstoupil Seznam, přichází s novou appkou. Chce změnit způsob, jakým lidé nakupují

Funkcí kromě moderního designu, který se přizpůsobuje denní době, na to nabízí aplikace určitě dostatek. Na 48 hodin dopředu zde uživatelé naleznou podrobné předpovědi po třech hodinách, které nabídnou ucelený pohled na očekávané počasí v nejbližší době. Neschází také předpověď na další dny nebo možnost zobrazení předpovědi srážek, teplot a oblačnosti přímo na snímcích z numerického modelu, a to až na následujících 6 dní. Nabízí se tak pohled nejen na počasí ve zvoleném městě, ale i v celé naší republice a střední Evropě. Dále zde například naleznete tisíce webových kamer z České republiky nebo pro vybraná místa klimatické údaje z meteorologických stanic (vývoj teplot v posledních letech či rekordy).

Aplikace se jinak prodává za 1.79 EUR a najdete ji samozřejmě na App Store.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym