Let It Goat…že by nový Flappy Bird?

Michal PtáčekMichal Ptáček

goat-h
0Zobrazit komentáře

Na App Store a Google Play předevčírem zamířila nová hra, která by se mohla konečně stát zdatným nástupcem veleúspěšného Flappy Bird. Jmenuje se Let It Goat a svým způsobem hodně využívá konceptů a mechanismů právě svého předchůdce. V Let It Goat ovládáte kozla s názvem Mounty, se kterým překonáváte stále pekelnější překážky s cílem dosáhnout co nejvyššího skóre, to vše navíc za přítomnosti geniálně uchylného audio doprovodu a určité dávky trollingu.

mzl.ldzjireh

Přečtěte si takéNa AppStore je další totální klon hry Flappy Bird. Tentokrát ale kopíruje i jméno prodejceNa AppStore je další totální klon hry Flappy Bird. Tentokrát ale kopíruje i jméno prodejce

To se hráčům evidentně líbí, protože Let It Goat například na App Store žebříčku stoupá stále vzhůru a postupně si začíná získávat stále větší zájem médií. Ty se shodují, že podobné ohlasy předcházely právě obrovskému úspěchu Flappy Bird, který v dobách největší slávy autorovi generoval přibližně 50 tisís dolarů za den. O možném úspěchu hry, kterou kompletně vyvinuli dva středoškolští studenti, kteří se účastnili stáže ve vývojářské společnosti SkyVu, pak napovídá i stále četnější výskyt hashtagu #LetitGoat na Twitteru.

iOS verzi můžete stahovat zde, variantu pro Android zde. Nezapomeňte na video nahoře… :)

goat-1

Let It Goat

goat-2
goat-3

Diskuze (0)

Novinka

Anonym