AVAST opravdu koupil pražskou vývojářskou společnost Inmite

Michal PtáčekMichal Ptáček

inmite_113
0Zobrazit komentáře

Jak už bývá pomalu tradicí, jako první jsme vás včera na našem Facebooku informovali o jedné možné a především hodně zajímavé akvizici, během které měl český antivirový gigant AVAST, koupit známé vývojářské studio Inmite. Věrohodnost jednoho tipu, který k nám anonymně dorazil, nám během večera postupně začalo potvrzovat více a více zdrojů, až bylo jasné, že je na tom celém skutečně něco pravdy.

fb (1)

A taky že bylo. Jak dnes informoval iHNed.cz, AVAST pražské studio Inmite, které se do dneška specializovalo především na zákazkovou tvorbu mobilních aplikací, skutečně za vyšší desítky milionů Kč koupil.

avast_6

Přečtěte si takéJak to vypadá v hlavních kancelářích antiviru avast! v Praze?Jak to vypadá v hlavních kancelářích antiviru avast! v Praze?

Tímto krokem tak Inmite končí se zakázkovým vývojem a putují pod křídla AVASTU, kde budou působit v interním týmu věnujícímu se predevším produktům z oblasti mobilní bezpečnosti.

„S Inmitem získáváme skvěle sehraný tým výborných mobilních vývojářů. Tato akvizice nám pomůže s urychlením růstu v mobilní oblasti a rozšířením kapacit napříč mobilními platformami,“ dodává ještě v tiskové zprávě Vincent Steckler, generální ředitel společnosti AVAST Software.

foto: Inmite

Diskuze (0)

Novinka

Anonym