Známý designer z Prahy Jackie Tran prodal mobilní aplikaci za desítky tisíc dolarů

Robin RaszkaRobin Raszka

cloudier
0Zobrazit komentáře

Pokud máte Mac, tak pravděpodobně znáte jednoduchou službu na rychlé sdílení souborů CloudApp. Jednoduše přetáhnete jakýkoliv soubor na ikonku aplikace, která sedí vpravo nahoře v Menu Baru vedle hodin a CloudApp vám automaticky zkopíruje do clipboardu URL.

Tato velmi populární appka byla zatím oficiálně dostupná pouze pro desktop, avšak velké množství požadavků ze strany uživatelů přimělo tým stojící za CloudApp vyřešit i mobilní verzi.

fox12

Přečtěte si takéMr.Fox and friends – československé rodinné studio vyvíjející vzdělávací iOS appky pro dětiMr.Fox and friends – československé rodinné studio vyvíjející vzdělávací iOS appky pro děti

Přestože na AppStore najdete několik aplikací třetích stran, právě Cloudier od Jackieho (@jackietrananh) je tou nejpopulárnější. CloudApp pak včera na svém blogu oznámil, že Cloudier se stává oficiálně mobilním klientem pro CloudApp. Jak nám Jackie potvrdil po telefonu, jednání probíhala asi 2 měsíce a deal se pohyboval v nižších desítkách tisíc dolarů.

work-place

Tady Jackie pracuje…

Cloudier má průměrně 2 tisíce stažení za den a brzy bude dostupný update s novým designem, s tím, že se dá předpokládat i užší integrace s CloudApp. Jackie jinak dříve působil jako designer v Tapmates a aktuálně pracuje na vlastních projektech pod novou značkou Spacecraft.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym