Apple promuje novou iOS appku od československého studia Mr. Fox and Friends napříč App Store

Michal PtáčekMichal Ptáček

feat
0Zobrazit komentáře

Přibližně před 2 týdny jsme vám představili sympatické pražské studio Mr. Fox and Friends, které se zaměřuje na vývoj vzdělávacích dětských her pro platformu iOS. Den po vydání článku, tohle studio, za kterým stojí manželé Alex Hajdu a Edit Sliacka, zamířilo ven se svojí novou hrou „What’s The Time Mr.Fox?“, která se snaží naučit děti správnému vnímání času a každodenních povinností, jako například čištění zubů a podobně.

fox12

Přečtěte si takéMr.Fox and friends – československé rodinné studio vyvíjející vzdělávací iOS appky pro dětiMr.Fox and friends – československé rodinné studio vyvíjející vzdělávací iOS appky pro děti

A výsledek? What’s The Time Mr. Fox, která se prodává za 2.99 dolarů, nezaujala jen děti a jejich rodiče, ale i samotný Apple, který ji aktuálně promuje na App Store hned v několika zemích (například Velká Británie), v kategorii Kids. Hra se pak ještě například objevila ve výběru nejlepších nových aplikací na americkém a kanadském App Store.

Jak mi ale Alex upřímně prozradil, Apple promo s čísly prodejů zatím nijak významně nezahýbalo. Proto Mr. Fox and Friends aktuálně pracují na několika lokalizacích, tak aby mohli cílit na konkrétnější trhy. Jako první by měla následovat španělská verze, která aktuálně čeká na schválení ze strany Applu.

app store feature

What’s The Time Mr. Fox na App Store

mrfox

What’s The Time Mr. Fox

Diskuze (0)

Novinka

Anonym