Před pár měsíci gadget Tile vybral rekordních 2,6 milionů dolarů, teď míří k prvním zákazníkům

Michal PtáčekMichal Ptáček

Tile – Hero Shot – Black
0Zobrazit komentáře

Tvůrci dlouho očekávaného gadgetu Tile, který uživatelům díky propojení s vlastní mobilní appkou usnadňuje hledání jejich osobních/ztracených věcí, právě začali oficiálně rozesílat první kusy zařízení svým zákazníkům. A to přibližně rok poté, co v crowdfundingové kampani vybrali během chvíle od zhruba 50 000 zájemců rekordních 2,6 milionů dolarů.

Pokud jste o Tile a jeho funkcích ještě neslyšeli, věřte, že vše funguje úplně jednoduše. Zařízení prostě připnete na libovolnou věc, kterou chcete mít pod kontrolou a kterou následně můžete kdykoliv díky iOS appce, která ukládá poslední známou GPS pozici připnutého zařízení, jednoduše lokalizovat. V případě, že jste od konkrétní věci vzdáleni na maximálně 50 metrů, vás aplikace zároveň začne zvukově i vizuálně upozorňovat na to, že se opravdu přibližujete. Díky sociálním funkcím, můžete navíc (v případě, že jim dáte přístup) do hledání zapojit i vaše přátele a ostatní uživatele aplikace.

Základní balíček, který obsahuje jeden kus zařízení, je stále možné aktuálně předobjednat za 19.95 dolarů, výhodnější balení, které obsahuje rovnou 4 kusy zařízení, pak za 59.85 dolarů. Tvůrci odesílají i do ČR/EU, je však třeba počítat s určitou prodlevou, protože se teprve odbavují první předobjednávky, které se nahromadily v průběhu loňského roku.

Více o Tile už vám prozradí video nahoře…

appka_tile

Samotná aplikace…

Photographer

Tile můžete připnout v podstatě na cokoliv

Photographer

foto: Tile – PR

Diskuze (0)

Novinka

Anonym