Restu.cz od Mitonu se spojuje s ASW Systems a nasazuje real-time rezervace

Michal PtáčekMichal Ptáček

restu_1
0Zobrazit komentáře

Rezervační služba Restu.cz, za kterou stojí Miton společně s Pavlem Suchánkem (ex Alakarte.cz), ohlásila spolupráci se společností ASW Systems, která je dodavatelem informačního a pokladního systému Septim.

Díky této spolupráci by se Restu.cz, které už do restaurací usadilo okolo 218 tisíc hostů, mělo rozšířit do další tisícovky podniků, které využívají právě zmíněný platební systém.

Druhou novinkou je poté spuštění real-time rezervací, které zjednodušují celý rezervační proces a uživatele o úspěšném/neúspěšném provedení rezervace informují okamžitě, bez ohledu na danou hodinu a otevírací dobu restaurace.

„Zájem o online rezervace ze strany restauratérů je obrovský a zcela překračuje naši kapacitu. K dnešnímu dni máme v pořadníku 100 restaurací, které čekají na zavedení online rezervací. Restauratéři totiž vidí, že zájem hostů o rezervace v kteroukoliv denní nebo noční dobu jim přináší reálné peníze,” říká k rychle rostoucímu zájmu restauratérů o online rezervace šéf rezervačního systému Restu.cz Pavel Suchánek a dodává: „Dohoda s ASW Systems nám dává obrovskou sílu, protože se náš rezervační systém dostane najednou do další tisícovky restaurací. Restauracím navíc tato spolupráce výrazně ulehčí práci.”

„Online rezervace jsou jedním z nejsilnějších trendů v posledních letech a my jsme velmi rádi, že náš software SEPTIM je bude nyní spravovat a přinese tak našim zákazníkům další nezanedbatelnou výhodu, včetně té finanční,” říká ředitel ASW Systems Lukáš Urban.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym