Česká appka Fripito vybírá peníze na Indiegogo. Během pár hodin získala 3 tisíce dolarů

Michal PtáčekMichal Ptáček

fripito_1
0Zobrazit komentáře

Na crowdfundingovém portálu Indiegogo, který je v podstatě nejznámější alternativou za Kickstarter, se objevila kampaň na další český projekt, respektive aplikaci. Jmenuje se Fripito a stojí za ní fotograf Honza Březina, kterého můžete znát například také z oblíbeného videopodcastu Digit.

Aplikace, která bude dostupná pro platformy iOS a později i Android, by měla být virtuálním fotoprůvodcem se stovkami lokací po celém světě. Obsahovat bude jak podrobné informace o stravování, ubytování a dopravě, tak především také tipy na z pohledu focení zajímavá místa. Na základě dané lokality pak zároveň ještě poskytne informace o světelných podmínkách, vhodné technice nebo nastavení fotoaparátu.

Fripito, které by se stručně dalo popsat také jako aplikace od fotografů pro fotografy, bude samo o sobě zdarma s tím, že bude nutné dokupovat jednotlivé průvodce v ceně od 3 do 15 dolarů.

Cílem kampaně, kterou najdete zde, je vybrat 60 000 dolarů. Prozatím se během několika hodin podařilo získat 3 080 dolarů.

Ukázka připravované aplikace…
aplikace_1

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym