Vaříme.cz…tak trochu jiný food delivery startup, který se hlásí o slovo

Michal PtáčekMichal Ptáček

varime
0Zobrazit komentáře

Na českém internetu je zhruba týden k dispozici další zajímavý foodie projekt s názvem Vaříme.cz. Ten po vzoru v zahraničí velmi oblíbených služeb typu Plated, která mimo jiné na investicích získala 6,4 milionů dolarů, každý týden nabídne výběr z 9 receptů, podle kterých si po objednání může zákazník doma do 30 minut připravit jídlo.

Hlavní pointa je především v kvalitě receptů, které jsou připravovány Romanem Dolejšem, jenž působí jako šéfkuchař v pražské restauraci La Gare a také způsobu, jakým je celý koncept zpracovaný. Jakmile si totiž zvolíte konkrétní recept a počet porcí, Vaříme.cz od dodavatelů, kteří dodávají například do restaurací Ambiente, Kogo nebo Grosseto nakoupí čerstvé suroviny, které následně naporcuje a společně s jednoduchým fotonávodem (viz foto) vysvětlujícím správnou přípravu, vám je následující den přiveze.

Aktuálně si tak doma můžete uvařit například Fish and Chips, grilované krevety se špenátovým rizotem, skleněné nudle s hovězím soté nebo třeba paellu. Co se platby týče, projekt nabízí už od začátku v podstatě tři varianty. Platbu kartou, bankovní převod a dobírku.

Výběr receptů…
Vaříme.cz_2

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym