iOS aplikace Storyous je venku. Chce zpříjemnit hledání podniků a následné placení

Michal PtáčekMichal Ptáček

storyous1
0Zobrazit komentáře

iOS aplikace Storyous, o které jsme se před několika dny zmiňovali na StartupNews, je oficiálně venku. Poprvé byla veřejnosti představena na včerejší akci AppParade a určitě zaujala, protože skončila na celkovém 6. místě.

Co vlastně nabízí? Kromě přehledného iOS 7 UX jsou hlavní funkce dvě. Ta první vám doporučí na základě hodnocení vašich přátel a foodblogerů zajímavou kavárnu nebo restaurací v okolí, ta druhá vám následně v podniku zjednodušší celkový platební proces a objednávku. Aneb platba jedním klikem.

Aplikaci si můžete stáhnout zdarma zde.

Doplnění 15:30: Hynek Husník ze Storyous, nám během dneška poslal doplňující informace o aplikaci.

„Po téměř půlročním vývoji začínáme pomalu odkrývat čeho chce Storyous dosáhnout. Všechno to začalo tak, že David je milovník kávy a chyběla mu služba, která by mu spolehlivě našla kavárny v okolí. A tak jsme tento problém začali řešit. Nakonec jsem si ale řekli proč nejít ještě mnohem dál a nepřipravit pomocníka, který vám zpříjemní nejen hledání, ale celý zážitek z restaurací a kaváren.

První bod na naší cestě za zpříjemněním návštěv kaváren a restaurací je naše iOS aplikace, kterou jsme oficiálně představili 16. září na AppParade.

Tato aplikace vám umožní objevovat podniky podle vaší chuti. Stačí si pouze vybrat na co máte chuť např. burgery, vietnamská či snídaně a my vám ihned doporučíme podniky, které za to stojí na základě zkušeností významných blogerů a vašich kamarádů. My jsme ale chtěli jít ještě mnohem dál a tak jsme vyvinuli také klientskou aplikaci pro restaurace, která funguje jako mobilní číšník.

Když tedy přijdete do restaurace a číšník se vás ptá, co si dáte, stačí mu ukázat číslo, které vám vygeneruje naše aplikace a číšník si vás na svém zařízení ihned spáruje. Díky tomu máte po celou dobu přehled o vaší objednávce. Pokud tedy jdete například s kámarádi na pivo, odstraní to klasické dohadování kdo co měl. A v momentě kdy chcete odejít, stačí kliknout na tlačítko zaplatit a na pozadí ihned proběhne platba a vy během několika sekund můžete v klidu odcházet.

Základ objednávkového systému včetně zákaznického servisu pro restaurace se chystáme spustit na přelomu září a října po veřejném beta testu. Do té doby se zatím můžete v aplikaci zařadit do pořadníku, abyste vyzkoušeli naši službu dříve než ostatní a nebo nás sledovat na sociálních sítích.

Spousta výzev je ale stále před námi jako například navázání věrnostního programu pro restaurace, napojení na pokladní systémy, rezervace či takeway.“

storyous

 

storyous_2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym