Spotify spustilo novou hudební aplikaci pro poslech personalizovaných playlistů

Filip HouskaFilip Houska

spotifystationss
0Zobrazit komentáře

Tak jako tomu je u každé správné služby, i hudební streamovací aplikace se snaží uživatelům co nejvíce zpříjemnit jejich zážitek, zpravidla tím, že konkrétní prvek zjednoduší. Výjimkou není ani Spotify, gigant na poli streamingu hudby s takřka 70milionovou základnou aktivních uživatelů.

Ten nově testuje doplňkovou aplikaci Stations, která slouží k jedinému účelu: rychlému přehrávání hudby bez zbytečného přemýšlení. Nelze v ní najít nic jiného, než předpřipravené playlisty a tematické stanice, tudíž nehrozí, že se uživatel ztratí v hledání mezi 30 miliony skladeb. Zkrátka aplikaci spustí, scrollováním vybere požadovaný playlist (stanici) a poslouchá.

mark

Přečtěte si takéFacebook začíná blokovat všechny reklamy spojené s kryptoměnami, ICO či binárními opcemiFacebook začíná blokovat všechny reklamy spojené s kryptoměnami, ICO či binárními opcemi

Na jednoduchosti je postavené i uživatelské rozhraní, které prakticky zobrazuje pouze názvy playlistů/stanic, kde se vedle tradičních žánrů objevují i zaběhlé playlisty jako Discover Weekly a Release Radar, a aktuálně přehrávanou skladbu.

Stations je nyní ve fázi testování, a to pouze pro vybrané uživatele v Austrálii na platformě Android. Zatím tedy není jasné, kdy se rozšíří na další trhy, popřípadě zdali se na ní bude nadále pracovat, aby se dostala i k do dalších zemí. To zjistíme během několika příštích měsíců.

Foto: Spotify

Diskuze (0)

Novinka

Anonym