Seznam.cz na svém novém kanálu Televize Seznam chystá vlastní olympijské zpravodajství

Filip HouskaFilip Houska

40201B6A-0070-42A6-96AB-9A7B7CEFD158
0Zobrazit komentáře

Televizní kanál českého internetového giganta Seznam.cz pod názvem Televize Seznam, který byl oficiálně spuštěn před necelým měsícem, chystá v rámci pořádání 23. zimních olympijských her v jihokorejském Pchjongčchangu své vlastní olympijské zpravodajství.

Takzvaný Korejský speciál má počínaje dnešním dnem do 20. února nabízet denně od 21:00 magazín pokrývající obecné olympijské zpravodajství, původní reportáže, rozhovory s vybranými sportovci a živé vstupy z fanouškovských táborů. Co se týče olympiády jako takové, veškeré výsledky pak mají být průběžně doplňovány na webu Seznam Zprávy.

spacex

Přečtěte si takéSpaceX úspěšně zvládlo testovací let dosud největší rakety Falcon Heavy a poslalo Teslu k MarsuSpaceX úspěšně zvládlo testovací let dosud největší rakety Falcon Heavy a poslalo Teslu k Marsu

Celým studiovým magazínem mají provázet Tomáš Vzorek, Oliver Sálus a Lucie Hrdličková včetně reportéra Petra Pravdy, které bude jednotlivé sportovní disciplíny zkoušet a představovat divákům.

F09F4609-DFE0-439C-83A6-59C00B395544

Na obrazovkách se mají objevit i speciální hosté, jako například bývalí hokejisté Petr Nedvěd a Dominik Hašek, snowboardista Jan Zajíc, bývalá akrobatická lyžařka Nikola Sudová a několik dalších, nejen sportovních osobností.

studio5

Pohled na sportovní studio Televize Seznam

Olympijsky naladěn je i Mall.cz

Další výraznou českou společností, která se bude svým způsobem angažovat v dění letošního zimních olympijských her, je i e-shop Mall.cz. Ten například chystá různé slevy na vybrané zboží a otevírá v Brně vlastní tematický park Mall.cz Park, kde bude připraven zejména sportovní program pro fanoušky včetně televizních záznamů z jednotlivých disciplín.

6478098C-7D7D-48CB-BC1D-F8C7A3AAD6B3

Foto: Seznam.cz

Diskuze (0)

Novinka

Anonym