Remaster kultovní strategické hry Age of Empires je oficiálně venku

Michal PtáčekMichal Ptáček

age2
0Zobrazit komentáře

Je tomu přibližně měsíc, co jsme vás informovali o chystaném a dlouho očekávaném vydání remasteru kultovní strategické hry Age of Empires. Originál, který si v době svého vydání v roce 1997 získal srdce hráčů po celém světě, je i dnešní optikou fascinující hrou, ovšem i v jeho případě byl zub času neúprosný a hra tak například po grafické stránce dnešním standardům a nárokům hráčů přeci jen úplně nevyhovuje.

I proto v Microsoftu dlouhý čas pracovali na remasteru, který měl hru přiblížit moderním hráčům a kromě remasterované 4K grafiky nabídnout také například orchestrální soundtrack, vylepšené kampaně a editor, nebo multiplayer přex Xbox Live.

cupr

Přečtěte si takéNejoblíbenější knihy top 11 e-commerce podnikatelů v ČeskuNejoblíbenější knihy top 11 e-commerce podnikatelů v Česku

Po zdlouhavém vývoji a několika odkladech nyní očekávaný titul skutečně míří oficiálně do online obchodu Microsoft store, kde si ho hráči za částku 549 Kč mohou koupit. V souvislosti s oficiálním vydáním pak tvůrci vydali i nový trailer, který například porovnává největší rozdíly mezi originálem a právě vydaným remakem.

Hru můžete zakoupit zde.

age1

Age of Empires: Definitive Edition

Diskuze (0)

Novinka

Anonym