Podívejte se na první ukázku z chystané spin-off epizody Star Wars o Hanu Solovi

Filip HouskaFilip Houska

3DFA4078-77B2-4D87-97C2-12B867F40591
0Zobrazit komentáře

Nejsou tomu ani dva měsíce, co do kin vtrhla osmá epizoda vesmírné ságy George Lucase Star Wars: Poslední z Jediů, která celosvětově vydělala okolo 1,3 miliard dolarů, nicméně nyní se zraky fanoušků začínají upínat na další, předem avizovaný příběh z tohoto popkulturního světa.

Studio Lucasfilm, respektive jeho mateřská společnost Disney, zveřejnilo první oficiální teaser k chystané spin-off epizodě Solo: A Star Wars Story, která bude založena na příběhu Hana Sola, legendárního pilota ztvárněného Harrisonem Fordem, jenž hrál důležitou roli zejména v původní trilogii Star Wars.

memory4

Přečtěte si takéMemory AI: aplikace, která dokáže automaticky měřit čas strávený prací na PC či mobiluMemory AI: aplikace, která dokáže automaticky měřit čas strávený prací na PC či mobilu

Život pašerákovi, nadějnému pilotovi a později kapitánovi vesmírné lodi Milennium Falcon v očekávaném snímku vnukne herec Alden Ehrenreich, vedle kterého se objeví i nepostradatelný parťák Chewbacca. Svou roli zde bude mít i například herečka Emilia Clarke, která ztvárnila Daenerys Targaryen v Hře o trůny.

DBD064E3-2161-4F4A-92E1-B35D53552D4A

Na dvouminutovou ukázku dodatečné epizody Solo: A Star Wars Story, jež má být součástí plánovaného rozšíření celého světa Star Wars (podobně jako Rogue One: A Star Wars Story), se můžete podívat níže. A to nejdůležitější… Do českých kin se má dostat již 24. května.

Foto: Star Wars (reprofoto, YouTube)

Diskuze (0)

Novinka

Anonym