Memory AI: aplikace, která dokáže automaticky měřit čas strávený prací na PC či mobilu

memory4
0Zobrazit komentáře

Kdokoliv, kdo někdy pracoval nebo aktuálně pracuje v IT na bázi hodinové sazby, kde si musí svůj čas strávený prací měřit na vlastní pěst ví, že to často není úplně jednoduché – někdy člověk zapomene software pro měření času spustit, jindy se mu nesprávně synchronizuje – u většiny nástrojů pak navíc musí ručně vybírat na čem zrovna přesně pracuje.

Tomu by měl být konec s nástrojem Memory AI od startupu Timely, který dokáže na základě sledování aktivity na počítači zapsat v jaké aplikaci jste strávili kolik hodin a jakou aktivitu jste v ní vykonávali. Můžete si tak přesně vyfiltrovat osobní aktivitu, stejně tak jako samotnou práci.

blabla

Přečtěte si takéMiliardový startup na sdílení jízd BlaBlaCar, který funguje i v Česku, mění identitu a webMiliardový startup na sdílení jízd BlaBlaCar, který funguje i v Česku, mění identitu a web

Po nastavení hodinové sazby je navíc možné sledovat příjem, rozpočty projektů, případně podle nich vystavovat faktury. A i když není zatím aplikace ve své beta verzi perfektní, umělá inteligence stojící za ní se podle manuálních zásahů postupně učí a v budoucnu už by neměla chyby opakovat.

memory2

Memory AI vzniklo na základě 5 let fungování startupu Timely, který poskytuje základ celého nástroje, manuální záznamy s měřením času – startup na svoji expanzi mimo jiné získal v roce 2016 investici ve výši 1 milionu dolarů. Aplikace je pak k dispozici jak na desktopu, tak na Androidu a iOS pro mobilní zařízení a placené balíčky členství začínají na 7 dolarech za uživatele za měsíc.

memory3

Foto: Timely

Diskuze (0)

Novinka

Anonym