Novým ředitelem médií Internet Info provozující portály Lupa.cz nebo Root.cz se stává Jan Vaca z iDnes.cz

Michal PtáčekMichal Ptáček

Jan Vaca
0Zobrazit komentáře

Novou posilu do užšího vedení ohlásila česká společnost Internet Info provozující na českém trhu portály Lupa.cz, Měšec.cz, Root.cz  Podnikatel.cz, DigiZone.cz, nebo Vitalia.cz. Novým ředitelem médií ve firmě, která v roce 2016 dosáhla obratu okolo 50 milionů Kč, se totiž stává Jan Vaca.

Ten do Internet Info, kde bude mít na starost rozvoj všech zmíněných obsahových webů společnosti, které měsíčně zhlédne 2.5 milionů čtenářů, přechází z MAFRY, kde působil přes 20 let. Sedm let pak působil v reportérském oddělení MF DNES, od dubna 2012 pak vedl redakci zpravodajství portálu iDNES.cz.

prusa

Přečtěte si takéJosef Průša z Prusa Research: Máme nejlepší 3D tiskárny na světě, efektivita je pro nás více než designJosef Průša z Prusa Research: Máme nejlepší 3D tiskárny na světě, efektivita je pro nás více než design

„Příchodem Jana Vacy získáváme spoustu zkušeností výborného novináře, pro kterého je kvalita obsahu na prvním místě. Je pro mě zárukou, že našim čtenářům budeme nadále poskytovat atraktivní, zasvěcený a důvěryhodný obsah, na který se budou moci spolehnout,“ říká výkonný ředitel Internet Info Ján Simkanič.

Vaca novou příležitost komentuje slovy…

„Pracovat pro specializované vydavatelství pro mě bude po velkém mediálním domě velmi zajímavá zkušenost, na kterou se těším. Internet Info udává svými weby směr v celé řadě oblastí. Navíc je organizátorem mnoha prestižních akcí jako jsou třeba Czech Internet Forum nebo Křišťálová Lupa,” konstatuje dodává.

lupa

Internet Info provozuje například i populární technologický server Lupa

Diskuze (0)

Novinka

Anonym