Díky tomuto projektu si můžete za Bitcoin nebo Ethereum koupit luxusní automobil Lamborghini

moonlambos2
0Zobrazit komentáře

S obrovským množstvím kapitálu, který se hrne do kryptoměn a především pak do Bitcoinu, se čím dál více lidí utvrzuje v tom, že se vyplatilo těch několik let od prvotní investice počkat a nyní za to sklízet patřičné ovoce. Ti, kteří kdysi koupili stovky nebo tisíce Bitcoinů za jednotky či desítky dolarů se dnes stali dolarovými milionáři a své peníze postupně chtějí dostat ven.

Převádět Bitcoin do dolarů, eur či korun je v podobných částkách často obtížné a proto se podobní šťastlivci uchylují k utrácení přímo na virtuální měnu. To nově mohou využít na serveru Moonlambos, který prodává prostřednictvím partnerských dealerů automobily Lamborghini a další luxusní značky výhradně za platbu ve formě kryptoměn, konkrétně Bitcoinu či Ethereum.

dot1

Přečtěte si takéČeští STRV představili mobilní hru Dot 2 Dot. Očekávají od ní příjmy v milionech dolarů ročněČeští STRV představili mobilní hru Dot 2 Dot. Očekávají od ní příjmy v milionech dolarů ročně

Nejlevnější Lamborghini jde tak prostřednictvím webu pořídit za 5-7 Bitcoinů – při dnešní ceně tedy zhruba 95-133 tisíc dolarů. Pro dřívější investory to tak znamená, že si teoreticky mohou pořídit takový vůz za několik desítek či stovek dolarů – počítáme-li hodnotu původní investice. Naopak nejdražší je v nabídce Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Roadster, které pořídíte za 37.27 BTC, tedy více než 708 tisíc dolarů.

moonlambos

Název Moonlambos je odvozený od spojení „To the moon“, které se využívá na trhu s kryptoměnami pro extrémně rychlý, mnohdy tisíci či desetitisíci procentní růst hodnoty jednotlivých měn. Zakladatelé stojící za Moonlambos zároveň založili iniciativu HODL, která má pod sebou i dva další projekty založené na podobné technologii. Konkrétně pak jednoduchou online směnárnu Apollo, primárně zaměřenou na platbu kartou za Bitcoin a také vlastní měnu Eltcoin.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym