Čeští STRV příští týden v Praze vyzpovídají bývalého CTO Tinderu

Pražské kanceláře STRV, ve kterých akce proběhne

0Zobrazit komentáře

V prostředí pražského vývojářského studia STRV se bude již po několikáté konat akce s názvem Silicon Valley Insights, která se pravidelně zaměřuje na rozhovory se zajímavými lidmi z online byznysu. Tentokrát se na akci představí opravdu zajímavý host, kterým bude Ryan Ogle, bývalý CTO Tinderu, v současnosti jednoznačně nejznámější seznamovací aplikace na světě.

Na akcích Silicon Valley Insights, jejichž hlavním mediálním partnerem je CzechCrunch, se v letošním roce představili také například produktová manažerka Amazonu Sudheera Vanguri či Erich Owens, technologický manažer ve Facebooku. Aktuální host Ryan Ogle mimo svých zkušeností v Tinderu momentálně pracuje na novém startupu s názvem Arimus, na kterém se podílí přímo i STRV.

tel-aviv

Přečtěte si takéCoworkingový startup WeWork kupuje za desítky milionů dolarů komunitní platformu MeetupCoworkingový startup WeWork kupuje za desítky milionů dolarů komunitní platformu Meetup

Ryan se mimo jiné zmíní i o tom, jaké problémy Tinder za 5 let jeho působení provázely, jaké bylo pozadí vývoje Tinderu pro Apple TV či jak složité bylo převést původně pouze mobilní aplikaci i do webového rozhraní.

insights

Akce se bude konat 7. prosince od 19 hodin v prostorách STRV v pražském Karlíně (Rohanské nábřeží 23), a naváže na ní after-party s občerstvením zdarma.

Jako hlavní mediální partner akce vám navíc přinášíme 15 vstupenek v hodnotě 199 Kč naprosto zdarma. V registračním formuláři, který najdete ZDE, stačí vložit kód „czechcrunch“.

strv-h

Prostory karlínské kanceláře STRV.

Foto: STRV

Diskuze (0)

Novinka

Anonym

STRV

STRV je česká technologická společnost zaměřující se na vývoj softwarových…

Klíčoví lidé

lubo-smid3

Lubo Smid

CEO