Čeští STRV představili mobilní hru Dot 2 Dot. Očekávají od ní příjmy v milionech dolarů ročně

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Karlínská vývojářská společnost STRV, zaměřující se na vývoj webových a mobilních aplikací pro klienty jako Tinder, Microsoft, nebo Lufthansa, představila po čase další vlastní projekt. Je jím mobilní hra pro iOS a Android s názvem Dot 2 Dot, která vychází z klasických papírových spojovaček a hlavolamů, kdy s dalším postupem roste automaticky i obtížnost.

Od projektu si české studio slibuje poměrně dost ambiciozní příjmy v milionech dolarů ročně, s tím, že dva měsíce po spuštění tým kolem technického ředitele STRV Martina Šťávy, který má projekt na starost, eviduje příjmy v desítkách tisíc dolarů měsíčně. 

Processed with VSCO with c2 preset

Přečtěte si takéAdam Šitavanc a Radim Stezka z Queens: Velké řetězce nás netrápí, prodáváme to, co je trendyAdam Šitavanc a Radim Stezka z Queens: Velké řetězce nás netrápí, prodáváme to, co je trendy

Premiové funkce

Těch STRV zatím dosahují díky nákupům v aplikaci, kdy hráči platí například za nápovědy a nebo speciální témata, která jsou součástí prémiového účtu za v přepočtu cca 209 Kč měsíčně. V případě nápověd jsou dostupné balíčky od 3 do 100 nápověd v cenovém rozpětí 29 až 449 korun. 

d1

Do budoucna by ale dle tvůrců měl většinu příjmů generovat právě zmíněný prémiový účet, pravidelně doplňovaný prémiovým vizuálním obsahem, na nemž se podílí tým ilustrátorů.

„Dot 2 Dot jsme vyvíjeli jako odpočinkovou aplikaci, která má lidem sloužit k relaxaci a také pro trénink soustředění. S Dot 2 Dot jsme, dle našich průzkumů trhu, úplně první aplikací, která přenesla papírové spojovačky do mobilních telefonů. Věříme tak, že se nám v následujících týdnech a měsících podaří prosadit nejenom na americkém trhu, ale i jinde ve světě, protože aplikace je od svého počátku dostupná všude,“ říká k Dot 2 Dot Martin Šťáva, spoluzakladatel, CTO a vedoucí týmu věnujícího se vývoji vlastních aplikací v STRV.

Hru pro iOS můžete stahovat zde. Pro Android zde.

s

Dot 2 Dot

Diskuze (0)

Novinka

Anonym