Mall.cz se stal oficiálním partnerem Českého olympijského týmu pro blížící se olympiádu v Koreji

Michal PtáčekMichal Ptáček

mall
0Zobrazit komentáře

Zimní olympijské hry v jihokorejském Pchjongčchangu se pomalu, ale jistě blíží, což znamená i tradiční představení olympijských kolekcí a partnerů. Mezi ty se tento rok dostal i „onlinový zástupce“ v podobě eshopu Mall.cz patřícího pod skupinu MALL Group. Tu vlastní trojice miliardářů Petr Kellner, Daniel Křetínský a Patrik Tkáč společně s českým internetovým podnikatelem a CEO skupiny Jakubem Havrlantem.

Zákazníci a fanoušci tak budou moci od 21. listopadu na Mall.cz zakoupit zimní olympijskou kolekci značky od  ALPINE PRO, s tím, že Mall.cz bude zároveň jedním z partnerů olympijských parků, které Český olympijský výbor v rámci olympiád organizuje.

jackma

Přečtěte si takéAlibaba během 15 minut prodeje pokořila loňský obrat všech českých eshopů dohromadyAlibaba během 15 minut prodeje pokořila loňský obrat všech českých eshopů dohromady

Nová olympijská kolekce je skvělá a jsem přesvědčený, že se bude líbit všem sportovním fanouškům, které mezi našimi zákazníky máme. Sám jsem nadšený sportovec a mým snem bylo stát se reprezentantem ve skoku na lyžích. To se mi nesplnilo, ale odhodlání a motivace, tolik potřebné ve sportu, mi pomohly být úspěšným na poli byznysu. S olympijskou kolekcí jsme se dostali do společnosti českých sportovních legend, a to je pro nás čest,“ říká Jakub Havrlant, CEO Mall Group

Nejikoničtějším kouskem celé kolekce by pak měl být kulich olympijského vítěze, skokana Jiřího Rašky, jehož zakoupením zákazníci přispějí České olympijské nadaci podporující sociálně znevýhodněné děti.

Čepice Raškovka

Čepice Raškovka

Diskuze (0)

Novinka

Anonym