Češi vytvořili aplikaci, která v sobě kombinuje funkce Slacku, Trella a Asany

Michal PtáčekMichal Ptáček

gettick-hlavni
0Zobrazit komentáře

Po zhruba 2 letech vývoje míří do světa další český startup, který bude chtít uspět na v dnešní době nesmírně konkurenčním trhu s komunikačními a projektovými nástroji. Karlínská technologická společnost Gettick, která je inkubována ve startupovém akcelerátoru UP21, totiž vytvořila stejnojmennou službu, jejímž cílem je spojit dohromady užitečné nástroje, které startupům a firmám pomohou zjednodušit a zefektivnit projektové řízení.

K tomu mají pomoct především implementované funkce task managementu, kalendáře, komunikace, poznámek a také cloudového úložiště.

bkickstarter

Přečtěte si takéČeský výrobce tenisek z konopí vstupuje na portál Kickstarter s cílem vybrat 15 tisíc dolarůČeský výrobce tenisek z konopí vstupuje na portál Kickstarter s cílem vybrat 15 tisíc dolarů

„Sami jsme historicky vyzkoušeli řadu nástrojů, ale v každém nám vždy něco chybělo, což nás ve výsledku nutilo využívat více systémů a kombinovat je. Nejčastěji jsme museli mít jeden na komunikaci, druhý pak na zadávání a řízení úkolů. V Getticku jsme si tak vzali to nejlepší z existujících řešení a spojili vše do jedné platformy obsahující úkoly, komunikaci, soubory a kalendář. Jedna platforma přináší mnohem více focusu na samotný projekt. Vycházíme z motta ONE project needs ONE solution,“ říká zakladatel a CEO Getticku Alan Vyšín.

Tak jako v případě většiny podobných aplikací, je základní verze nástroje, který se po vizuální stránce poměrně zřetelně inspiruje komunikační službou Slack, plně zdarma. Placená verze pak kromě neomezené historie komunikace a cloudového úložiště, nabízí například také funkci na sledování stráveného času nad jednotlivými úkoly.

„Současné systémy pro projektové řízení jsou dělané pouze pro větší firmy, a zároveň jsou velmi složité a drahé. Menším firmám pak nezbývá nic jiného než tzv. lepit několik různých nástrojů dohromady. Gettick je přehledná platforma, která i menším a středním firmám umožňuje řídit vše na jednom místě, a navíc je zdarma,“ dodává zakladatel startupu Vyšín.

t

Ambicí tvůrců je dostat se do konce tohoto roku na desítky tisíc uživatelů a zároveň vydat desktopovou a mobilní verzi. Gettick, který můžete zdarma vyzkoušet zde, je totiž prozatím k dispozici pouze ve webovém prohlížeči.

kalendar

Diskuze (0)

Novinka

Anonym