Lékárny Pilulka.cz zakladatelů e-shopu Kasa.cz přibývají. V Česku je jich už přes 70

Filip HouskaFilip Houska

Martin Kasa

Zakladatel Pilulka.cz, Martin Kasa

0Zobrazit komentáře

Již jsou tomu čtyři roky, co Martin a Petr Kasa, kteří založili a následně úspěšně prodali e-shop Kasa.cz, začali spolu se svými partnery pracovat na lékarnickém projektu Pilulka.cz. Ten se rozrostl na jednu z největších sítí lékáren v České republice Pilulka a postupná expanze stále pokračuje.

Martin Kasa na svém twitterovém účtu (a následně Facebooku) oznámil, respektive potvrdil, že Pilulka v uplynulém týdnu koupila další čtyři lékárny. Pro server E15 dodává, že aktuálně je pod značkou Pilulka 74 kamenných poboček napříč republikou a zmíněná online služba Pilulka.cz, respektive slovenská mutace Pilulka.sk.

tw

Přečtěte si takéTwitter zvyšuje počet znaků v tweetech na 280Twitter zvyšuje počet znaků v tweetech na 280

Expanze se zatím týká výhradně České republiky, nicméně v plánu je i rozšíření do okolních zemí včetně Slovenska. Právě tuto iniciativu oznámil Kasa na začátku října s tím, že do konce roku chtějí mít aktivních okolo 100 prodejen.

734F68FC-4AA1-48EF-AD3F-F658DA631D63

Pilulce, která je po sítích Dr. Max a BENU třetí největší sítí lékáren v Česku, se mimo jiné daří také z hlediska zisků. Například rok 2016 byl prvním rokem, kdy byla společnost poprvé v provozním zisku v řádu jednotek milionů korun.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym