JIC sbírá přihlášky do dalšího kola akcelerátoru STARCUBE, který v programu nabízí 100 tisíc Kč

Jiří SvobodaJiří Svoboda

starcube
0Zobrazit komentáře

Pro nové projekty z oblasti hardwaru, kyberbezpečnosti a internetu věcí se blíží poslední šance na podání přihlášek do akcelerátoru STARCUBE Jihomoravského inovačního centra. Jeden z nejdéle fungujících českých akcelerátorů ve svém devátém kole nabídne kromě mentoringu více než 80 expertů nově také neomezený přístup do Škoda Auto DigiLab či brněnské FabLab.

Program pro maximálně deset týmů začne 15. ledna 2018 a potrvá dva měsíce. Vybraní dostanou na začátku 100 tisíc korun na svůj pobyt v Brně plus rozpočet na právní, marketingové a finanční služby. Dva měsíce strávené pod křídly JIC by měly pokrýt všechna důležitá témata od akcelerování byznysu až po technologické know-how partnerů STARCUBE.

hyperloopone

Přečtěte si takéHyperloop One získává investici od miliardáře Richarda Bransona a mění svůj názevHyperloop One získává investici od miliardáře Richarda Bransona a mění svůj název

K partnerům kromě již zmíněných Škoda Auto DigiLab a FabLab patří z minulých ročníků například AVAST, Microsoft či Konica Minolta. Díky celé sítí JIC však spolupráce může být mnohem širší – jako expert zde působí například Oliver Dlouhý, který se svým vyhledávačem letů Kiwi.com (tehdy pod jménem Skypicker) absolvoval STARCUBE v roce 2013.

Zájemci se mohou do programu STARCUBE hlásit zde až do 31. října.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym