S touto interaktivní příručkou se krok po kroku naučíte designovat a kódovat aplikace pro iOS 11

designcodex
0Zobrazit komentáře

Ať už se věnujete designu nebo vývoji mobilních aplikací, určitě jste si vědomi toho, že v jedné nebo druhé z těchto věcí jste silnější nebo naopak slabší. Propast mezi vizuální stránkou věci a kódem se tak postupně zvyšuje a nakonec na většinu svých výtvorů potřebujete dalšího člověka. Kanadský designer Meng To si před několika lety řekl, že zkusí vytvořit kvalitní zdroj informací k tomu, jak si vytvořit vlastní aplikaci za pomocí nástrojů Sketch a Xcode. Tak vznikl projekt Design+Code.

To, co bylo zpočátku jen vedlejším projektem mezi prací pro klienty přerostlo v zájem desítek tisíců uživatelů, milionové obraty, objíždění různých konferencí a akcí a full-time projekt. I proto nyní Meng To vydal zcela novou verzi interaktivní příručky, která se věnuje designu a vývoji pro nejnovější iOS 11.

ms

Přečtěte si takéMicrosoft a Facebook natáhly přes dno Atlantiku internetové kabely o rychlosti 160 Tb/sMicrosoft a Facebook natáhly přes dno Atlantiku internetové kabely o rychlosti 160 Tb/s

V předprodeji za pouhých 50 dolarů, v přepočtu asi 1100 korun, nabízí přes 44 hodin videolekcí, 50 tisíc obrazových a textových materiálů a 10 GB zdrojových souborů ze kterých lze čerpat. Koupí dle tvůrce získají uživatelé také 20% slevu na grafický software Sketch a 80% slevu na sadu mockupů různých zařízení a dalších UI prvků od Angle.

sketch

V knize lze najít rozdíly mezi různými Apple zařízeními z pohledu vývoje, pohled na typografii, ikony, animace, stejně jako na práci s Xcode, základy Swiftu, práci s daty a implementaci nejrůznějších funkcí a prvků. První kapitoly knihy budou dostupné od 10. října, kompletní kniha pak v polovině listopadu.

designcode

S Mengem To momentálně v CzechCrunch mimo jiné chystáme detailní rozhovor o tom, jak se mu po vydání Design+code změnil život a o tom, co plánuje v nejbližších letech.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym