Grafickou službu Marvel k tvorbě prototypů lze nově využít i přímo v rozhraní Dropbox Paper

Filip HouskaFilip Houska

marvel_090417x1
0Zobrazit komentáře

Metoda prototypování, respektive nástinu funkčnosti interaktivní grafiky produktu (aplikace) před oficiálním spuštěním, se dá využít nejen pro seriozní designerskou práci. To dokazuje i nová funkce na platformě Dropbox Paper.

Do rozhraní online místa pro týmové vytváření, editování a sdílení dokumentů v reálném čase od tvůrců známého cloudového úložiště Dropbox nově přichází Marvel, jedna z nejoblíbenějších služeb pro prototypování, která by měla zjednodušit a zefektivnit postupy, jak ostatním přehledně poskytnout konkrétní interaktivní obsah.

flock-1111

Přečtěte si také37letý Ind, který prodal dvě společnosti za více než miliardu dolarů, vytvořil konkurenci Slacku37letý Ind, který prodal dvě společnosti za více než miliardu dolarů, vytvořil konkurenci Slacku

Toto rozšíření funguje na základě zkopírování adresy příslušného projektu, který byl vytvořen v aplikaci Marvel, a následného vložení přímo do sdíleného dokumentu v Paperu. Uživatelé mají možnost pracovat nejen s prototypy, ale také s wireframy (skici webu) nebo různými designy.

Foto: Marvel

Diskuze (0)

Novinka

Anonym