Elon Musk potvrdil, že Tesla představí ke konci října svůj první elektrický kamion

teslatruck
0Zobrazit komentáře

Již od první poloviny letošního roku slýcháme o Tesle na takřka každém rohu – ať už v souvislosti s produkcí a oficiálním zahájením prodeje levnějšího Modelu 3, který se v USA prodává již za 35 tisíc dolarů, oznámením Modelu Y, který má být jakýmsi SUV nástupcem Modelu X a nebo o prvním nákladním automobilu, který bude mít plně elektrický pohon.

Právě ten jsme poprvé mohli vidět ke konci duba, kdy Elon Musk ukázal fotografii, která napovídá tomu, jak by asi mohl budoucí truck vypadat. Teď na svém twitterovém účtu potvrdil, že se nákladní automobil oficiálně představí již 26. října letošního roku, a to opět v centrále společnosti, americkém Hawthorne poblíž Los Angeles.

Copy of _MG_5447-edit

Přečtěte si takéJan Beránek ze startup studia U+: Od prvního roku jsme v USA v profitu a rosteme o cca 400 % ročněJan Beránek ze startup studia U+: Od prvního roku jsme v USA v profitu a rosteme o cca 400 % ročně

Součástí by mělo být nejen odhalení designu a základních specifikací, u kterých je potvrzen dojezd minimálně 482 kilometrů na jedno nabití, ale také testovací jízda. Odhalení tak proběhne přibližně měsíc po tom, co bylo původně oznámeno září letos v dubnu.

Musk k tomu navíc dodává, že se můžeme těšit na mnohem více, než bylo doposud řečeno – ať už je to jen další marketingový tah nebo pravda, která nás překvapí, máme se evidentně na co těšit.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym