Blíží se 28. AppParade, na které CzechCrunch rozdá nové Apple Watch 2

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už příští pondělí, 25. září, proběhne v prostoru letenského Bio Oka, osmadvacátá přehlídka mobilních aplikací AppParade, kterou pořádá magazín Médiář.cz.

I tentokrát se zde představí nejzajímavější mobilní aplikace pro iOS a Android od českých a slovenských vývojářů, kteří budou bojovat o přízeň odborné poroty a diváků, to vše za podpory hlavního partnera, kterým je pro tento rok technologický gigant Google.

Michal Mička 2

Přečtěte si takéMichal Mička z INCOMMING Ventures: Do konce roku chceme do startupů proinvestovat dalších 50 milionůMichal Mička z INCOMMING Ventures: Do konce roku chceme do startupů proinvestovat dalších 50 milionů

Chceme místní komunitě vývojářů pomoci vytvářet globálně úspěšné produkty a startupy. Budeme proto prostřednictvím AppParade informovat o nástrojích, case studies, technologiích a podpůrných programech, které jsou v regionu k dispozici,“ říká Jozef Vodička z Google

Vývojáři se mohou se svými výtvory přihlásit zde. Toho nejlepšího pak CzechCrunch jakožto hlavní mediální partner obdaruje novými Apple Watch 2. Začátek akce je tradičně ve 20:30.

app

Diskuze (0)

Novinka

Anonym