Apple již za necelé 2 týdny představí nový iPhone a další zařízení ve svém novém kampusu

Filip HouskaFilip Houska

Apple již prodal přes 1,2 miliard iPhonů

0Zobrazit komentáře

Fanoušci Applu, technologičtí nadšenci, ale i lidé, kteří cupertinskou firmu tak trochu nenávidí, si mohou v kalendáři zaznačit datum, o kterém se pár dní zpět spekulovalo jako o finálním – tím je 12. září 2017. Právě v tento den, respektive v 19:00 českého času, se uskuteční Apple Event v novém cupertinském kampusu Apple Park, přesněji v auditoriu Steve Jobs Theater.

Během této události, která bude tradičně živě vysílána, se zcela určitě představí jubilejní iPhone 8 (označení se může lišit) v kompletně, oproti dvěma posledním vlajkovým lodím, novém designu. Je téměř jisté, že přijde v „bezrámečkovém“ těle s OLED displejem a se svislou dvojicí kamerových čoček pro kvalitnější záznam.

applepark_082417_1

Přečtěte si takéK novému ústředí Apple Park bude zaměstnance Applu dopravovat samořídící minibusK novému ústředí Apple Park bude zaměstnance Applu dopravovat samořídící minibus

Co se týče výbavy, měl by disponovat výkonnějšími čipy, zabezpečovacím systémem na bázi rozpoznání obličeje a potenciálně i bezdrátovým nabíjením. Potěšit by na druhou stranu neměl svou cenovkou, která se odhaduje na 1000 dolarů, u nás tedy pak něco mezi 22 a 25 tisíci korunami.

iphone_082917x1

Možná podoba nového iPhonu

Na programu by mělo být také odhalení nové generace chytrých hodinek Watch, pravděpodobně s integrovaným LTE modulem, nebo inovované televize Apple TV s podporou 4K rozlišení. Mimo jiné lze očekávat výstup ohledně domácího reproduktoru HomePod, jenž byl představen v červnu na WWDC, a také nejnovějšího mobilní systému iOS 11, který je již dostupný v beta verzi.

campus

Aktuální podoba Apple Campusu (30.8.2017)

Veřejnost by si bezesporu přála, aby byla nějakým produktem překvapena, nicméně o Applu se za poslední roky mluví tak hojně (a mnohdy tak přesně), že je se na žádnou „one more thing…“ lepší raději nespoléhat.

Foto: Reprofoto (YouTube), Apple Newsroom, CzechCrunch

Diskuze (0)

Novinka

Anonym