Zlínskou digitální agenturu Madeo koupila norská softwarová společnost BrandMaster

redakceredakce

mad
0Zobrazit komentáře

Zlínská společnost Madeo, které patří mezi nejvýznamnější české hráče na trhu digitálních agentur, mění majitele. Firmu, která se věnuje především web designu, vývoji webových aplikací, mobilních aplikací nebo her, totiž před časem koupila norská softwarová společnost BrandMaster provozující stejnojmennou marketingovou platformu. Nyní obě společnosti tuto informaci vypouští do světa oficiálně.

galovic-micka-kucera_080817_mp

Přečtěte si takéKultovní český výrobce kol Favorit získal 70 milionů Kč od investiční společnosti C2H Michala MičkyKultovní český výrobce kol Favorit získal 70 milionů Kč od investiční společnosti C2H Michala Mičky

„Madeo nabízí špičkovou úroveň designu i vývoje, po letech spolupráce hraje významnou roli v rámci celé naší společnosti, takže jsme opravdu rádi, že jsou teď součástí týmu,” komentuje spojení Gunnar Larsen, CEO BrandMaster. „Našim cílem bylo ukázat, že i ze Zlína se dá prorazit a dělat byznys na globální úrovni. Spojení s BrandMaster pro nás znamená naplnění tohoto cíle a novou vzrušující kapitolu pro naši firmu,” říká zakladatel Madeo, Martin Landsberger Pospíšil, který dále povede českou pobočku a zároveň se stává součástí managementu skupiny BrandMaster.

martin

Zakladatel Madeo, Martin Landsberger Pospíšil

Díky akvizici pak ve Zlíně vznikne velké vývojové centrum, od kterého si Madeo slibuje z města udělat místo, kam se talentovaní lidé budou stěhovat za prací. Ostatně firma již delší dobu spolupracuje s místními startupy a zároveň se ve spolupráci s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně zaměřuje na rozvoj mladých lokálních talentů.

Milujeme Zlín a rádi bychom, aby jej nemuseli talentovaní lidé opouštět. Doufáme, že se nám naopak podaří ze Zlína udělat místo, kam se lidi za globální příležitostí stěhují,” dodává Pospíšil, který se díky tomuto kroku zároveň stane součástí managementu BrandMaster.

madeo-4

Designové kanceláře agentury ve Zlíně

madeo-2
madeo-3
madeo

foto: Madeo

Diskuze (0)

Novinka

Anonym