S tímto nástrojem si můžete zjistit, kolik byste vydělali na Bitcoinech při investici před lety

Filip HouskaFilip Houska

bitcoin_080217_mp
0Zobrazit komentáře

O nejhodnotnější kryptoměně současnosti, Bitcoin (BTC), se v poslední době začíná opět více mluvit. Může za to nejen její aktuální hodnota ve výši zhruba 2700 amerických dolarů za jeden Bitcoin, ale i diskuze o velké aktualizaci spojené se zrychlením a zlevněním transakcí v celé síti a rozdělení na dvě měny.

Jako reakci na celý tento hype se do popředí na serveru Product Hunt dostal zajímavý nástroj What If Bitcoin?, díky kterému můžete zjistit, kolik byste na Bitcoinech vydělali, kdybyste do nich v konkrétní době investovali.

reddit

Přečtěte si takéSociální síť Reddit získává 200 milionů dolarů a po letech plánuje kompletní změnu designuSociální síť Reddit získává 200 milionů dolarů a po letech plánuje kompletní změnu designu

Rozhraní celého nástroje je velice jednoduché a prakticky nabízí jen dvě možnosti: navolení potenciální investice a určení dne, měsíce a roku, kdy by se tato investice uskutečnila. Pokud by člověk například 1. ledna 2011 investoval 100 dolarů, návratnost by byla 933 233 procent, respektive zisk 933 233 dolarů. To je v přepočtu nějakých 20,5 milionů korun.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym