Porovnávač cen dopravy balíků Zaslat.cz kupuje svoji konkurenci ChytryBalik.cz

zaslat
0Zobrazit komentáře

Takřka tři roky po založení, přesněji začátkem letošního roku, informovala služba Zaslat.cz, která srovnává možnosti přepravy v Česku i ve světě, o tom, že se jí podařilo během loňska přepravit na 74 tisíc balíků s obratem 12,8 milionů korun a s přibližně 15% meziměsíčním růstem. Ve své expanzi a snaze udržet si pozici jedničky navíc nyní hlásí další zajímavé novinky.

Konkrétně pak akvizici dvojky na trhu v podobě ChytryBalik.cz, který dlouhodobě působil jako konkurent společnosti a nabízel srovnání několika tuzemských dopravců, kteří jsou schopni doručit balík z bodu A do B, bez nutnosti návštěvy jakékoliv pobočky. Všechny služby by měly po akvizici zůstat neměnné, jen by měly díky know-how Zaslat.cz být ještě efektivnější.

emoji

Přečtěte si takéNový internetový projekt ?.to vám umožní koupit si libovolnou emoji doménuNový internetový projekt ?.to vám umožní koupit si libovolnou emoji doménu

Firma navíc dodává, že součástí po spojení budou i všichni původní zaměstnanci. Ve hře je v rámci růstu mimo jiné i potencionální vstup investora, který by pomohl s masivnější expanzí společnosti a několik novinek, včetně zapojení jisté formy bota, jenž bude umět na bázi umělé inteligence komunikovat se zákazníky a řešit jejich nejběžnější požadavky.

zaslatceo

CEO Zaslat.cz, Miroslav Michalko

Foto: Zaslat.cz

Diskuze (0)

Novinka

Anonym