LinkedIn dnes vydal desktopovou aplikaci pro Windows

Michal PtáčekMichal Ptáček

linkedin
0Zobrazit komentáře

Je tomu přibližně rok, co technologický gigant Microsoft za astronomických 26,2 miliardy dolarů koupil populární pracovní síť LinkedIn, kterou používají byznysoví profesionálové po celém světě. Od té doby společnost představila spoustu novinek včetně dle mnohých například nepříliš povedeného redesignu.

Nyní se Microsoft odhodlal k dalšímu odvážnému kroku, to když dnes představil desktopovou LinkedIn aplikaci pro počítače s operačním systémem Windows 10.

linked1

Ta kromě klasického prohlížení nabídek a profilů, nabídne například real-time notifikace, možnost posílat zprávy, zjistit, kdo si prohlížel váš profil nebo přehled momentálně trendujících zpráv z oboru.

Michal Mička 2

Přečtěte si takéMichal Mička z INCOMMING Ventures: Do konce roku chceme do startupů proinvestovat dalších 50 milionůMichal Mička z INCOMMING Ventures: Do konce roku chceme do startupů proinvestovat dalších 50 milionů

Aplikace, kterou lze spustit klasicky ze startovací lišty Windows, a která mimo jiné podporuje i češtinu, začíná Microsoft vypouštet k uživatelům ode dneška, s tím, že koncem července by měla být ve Windows Store k dispozici úplně všem uživatelům.

Aplikace pro macOS prý prozatím v plánu není.

linked

Diskuze (0)

Novinka

Anonym