Alza.cz začíná s prodejem elektromotorek

Filip HouskaFilip Houska

mtr
0Zobrazit komentáře

Poté, co zvučná e-commerce společnost Alza.cz spustila nabídku elektrických automobilů Tesla a BMW, se pouští do dalšího segmentu ekologičtější dopravy.

Na e-shopu se jsou nově nabízeny k prodeji elektrické motocykly americké značky Zero Motorcycles. Konkrétně je dostupných devět kusů a cena začíná na 335 tisících korunách.

mallcz_072617_1

Přečtěte si takéMall.cz spouští ve spolupráci se startupem DoDo dodatečné expresní doručeníMall.cz spouští ve spolupráci se startupem DoDo dodatečné expresní doručení

„S motorkami byly vždy spojeny hlavně svoboda, volnost a rychlost. Chceme českým motorkářům ukázat, že se nemusí ničeho z toho vzdávat. Navíc stroje nabízejí rychlejší nástup výkonu nebo ovladatelnost. A v neposlední řadě jde o kus špičkové technologie,“ uvádí Jaromír Řánek, ředitel vývoje byznysu Alza.cz.

a4

Elektromotorky od Zero Motorcycles zvládnou ujet až 259 kilometrů na jedno nabití, které je možné provést i ze standardní zásuvky, a umožňují sledovat jízdní údaje přes dedikovanou mobilní aplikaci. Mimo jiné jsou také lehčí a bezhlučné. Tyto atributy si ostatně mohou zájemci s ŘP A2 vyzkoušet přímo v holešovickém showroomu Alzy, kde jsou dva motocykly nabízeny k bezplatnému zapůjčení.

Konkrétní nabídka všech elektromotocyklů je k dispozici na e-shopu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym