Air Bank redesignovalo svou mobilní aplikaci, do které přidá podporu Touch ID

Filip HouskaFilip Houska

Android_redesign2
0Zobrazit komentáře

Internetové bankovnictví je nedílnou součástí snad každého aktivního občana, který chce k přehledu svých financí přistupovat rychle a jednoduše. A v dnešní době především prostřednictvím telefonu. I proto se nejrůznější banky snaží o zavedení co nejlepších a nejintuitivnějších mobilních aplikací, což je nově případ i české Air Bank.

Ta razantním způsobem mění svou původní aplikaci. Změna se týká nejen nového pojmenování My Air a zcela předělaného designu uživatelského rozhraní, ale také implementace žádoucí funkce, která doposud chyběla.

seeingai_microsoft_1

Přečtěte si takéMicrosoft vytvořil aplikaci pro slabozraké, která jim převede okolní svět do mluvené podobyMicrosoft vytvořil aplikaci pro slabozraké, která jim převede okolní svět do mluvené podoby

Nejzásadnější (a patrně jedinou výraznou) změnou bude integrace nového bezpečnostního prvku, respektive otisku prstu při přihlašování do aplikace. V případě iOS se jedná o Touch ID. Novinkou je také fakt, že aplikace již nebude spravována vyloženě Air Bank, nýbrž dceřinou společností My Air, a.s., což by mělo zaručit rychlejší dosazování nových funkcí v budoucnu.

Stávající uživatelé původní aplikace nebudou muset My Air z online obchodů svých operačních systémů (iOS, Android) stahovat, jelikož přijde ve formě aktualizace. A to již koncem tohoto měsíce.

Foto: Air Bank

Diskuze (0)

Novinka

Anonym