Toto jednoduché rozšíření vám vrátí původní design Twitteru

Filip HouskaFilip Houska

cc
0Zobrazit komentáře

Před pár dny prošel Twitter poměrně znatelným redesignem, který nahradil čtvercové prvky za kulaté (bubbly) a změnil několik dalších, ne tolik výrazných věcí, nicméně řada uživatelů se shoduje, že nový look této sítě není úplně ideální. Naštěstí pro ně však takřka během pár hodin vzniklo jednoduché a fungující řešení Twitter Debubbler.

alza

Přečtěte si takéAlze zavedení bitcoinů vygenerovalo během pár týdnů miliony KčAlze zavedení bitcoinů vygenerovalo během pár týdnů miliony Kč

Twitter Debubbler je prakticky rozšíření pro vyhledávač Chrome, které je bezplatné a jakmile je nainstalováno, ihned zobrazuje desktopové uživatelské rozhraní Twitteru v původním provedení.

twitter_oldvsnew

„Před“ a „po“ redesignu

I když je vysoce pravděpodobné, že si uživatelé jedné z nejoblíbenějších sociálních sítí dnešní internetové doby na tuto změnu zvyknou, mohou alespoň využít možnosti pomalé aklimatizace. Rozhodně to není poprvé, co lidé na změny – co se týče redesignu sociálních médií – reagují vcelku negativně. Nový kabátek dostaly mimo jiné i oficiální mobilní aplikace.

Foto: Twitter Blog

Diskuze (0)

Novinka

Anonym