Český projekt Rondo hlásí 100 tisíc uživatelů a více než 4 miliony korun ve vyplacených výhrách

rondoipad
0Zobrazit komentáře

Nenápadný, ale rychle rostoucí projekt Rondo.cz, ve kterém jde na jednoduchém principu o to, že nakoupíte nebo využijete služeb jednoho z partnerů, získáte speciální kredity a za ty poté hrajete online o další výhry chytře využil nových změn v loterijním zákoně a udělal z „hazardu“ zábavu, za kterou není napřímo nutno platit.

Za vším stojí dvojice zakladatelů serveru Hellspy.cz, jenž slouží k nahrávání a downloadu dat – Jan Hřebabecký a Tomáš Kučera, každý s 50% podílem. Ti dostali i díky vlastní, zhruba 15 milionové investici, Rondo do fáze, ve které se podařilo překročit 100 tisíc aktivních uživatelů, rozdat 900 milionů tzv. „Rondonů“ a 300 tisíc výher v hodnotě přes 4 miliony korun.

Spaceti team

Přečtěte si takéČeský startup Spaceti získává od Ondřeje Fryce a Radomíra Čecha investici ve výši 28 milionů KčČeský startup Spaceti získává od Ondřeje Fryce a Radomíra Čecha investici ve výši 28 milionů Kč

Rondo má momentálně k dispozici 19 partnerů, u kterých stačí nakoupit v určité hodnotě, a to jak v kamenných prodejnách, tak online – mezi partnery jsou například hračky Sparkys či Bambule, Stovkomat.cz nebo Kasa.cz. U většiny nákupů je poměr získaných kreditů zhruba 1 Kč = 1 kredit.

rondo2

CEO Rondo.cz, Lukáš Vršecký, k tomu pro server Tyinternety.cz dodal:

„U našich partnerů jsme si za poměrně krátkou dobu ověřili fukčnost obchodního modelu. Speciálně nás překvapila úspěšnost převádění zákazníků z offline prostředí do onlinu, kde je možno měřit nákupní chování a neporovnatelně lépe poznat své zákazníky, což jsme na počátku ani v takové míře nepředpokládali.“

Mezi výhrami se objevuje jak hotovost, tak různé produkty – telefony, notebooky, herní konzole nebo oblečení. O vše se hraje v různých časových intervalech, ve kterých je nutné přihodit kredity do banku s ostatními hráči a pak čekat, zda systém vylosuje právě vaše jméno. Při každém takovém vkladu kreditů systém zároveň ukazuje procentuální pravděpodobnost výhry.

rondo3

Rondo momentálně plánuje další rozšiřování partnerů, kterých by do několika měsíců mělo být kolem zhruba o 50 víc a také nové funkce – prozatím bez bližších podrobností.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym