Brněnské Kiwi.com chystá Travel Hackathon s výhrami v hodnotě přes 100 tisíc korun

I letos pokračuje český letenkový startup Kiwi.com naplno s hackathon akcemi, které mají za cíl nejen vylepšit jejich vlastní software, ale zároveň přilákat množství potencionálních zájemců o práci. Poslední veřejný hackathon, jehož vítěžný tým nyní pracuje v Praze na tvorbě chatbota pro Kiwi.com, se naposledy uskutečnil na podzim minulého roku.

Začátkem března proběhla mimo jiné soutěž Travelling Salesman Challenge, kde se 800 účastníků v týmech snažilo přijít s nejlepším řešením problému obchodního cestujícího za použití reálných leteckých dat. Vítězný tým po vyhlášení výsledků obdržel poukaz na cestu kolem světa.

pokemongo_feat-1500×844

Přečtěte si takéTvůrci Pokémon Go vydělali díky sponzorům stovky milionů dolarů a chystají novou hruTvůrci Pokémon Go vydělali díky sponzorům stovky milionů dolarů a chystají novou hru

Nyní Kiwi.com otevírá přihlášky do již třetího 24hodinového Travel Hackathonu, který se poprvé uskuteční v Praze, v prostorách pražské „Pracovny“ z 23 na 24. června a který je dostupný jak pro jednotlivce, tak pro celé týmy. Všichni zúčastnění budou mít k dispozici takřka neomezené technické prostředky – kredity na služby AWS a GraphQL pro pohodlné získání dat z Kiwi.com.

kiwi-office-brno-m-2

Foto: Kiwi.com

Prostory brněnské kanceláře Kiwi.com

Mezi mentory na místě, kteří poradí, se objeví například datový analytik a developer z Kiwi.com, Ondřej Veselý, Cloud Solutions Architect v Amazon Web Services, Vladimír Simek a spousta dalších. Pro absolutního výherce je připraveno 2500 eur, druhé místo 1000 eur a třetí místo 500 eur ve voucherech pro využití na Kiwi.com.

Jednotlivci i celé týmy

Týmy se musí skládat ze dvou až pěti členů a do různých týmů se mohou připojit i jednotlivci, kteří nemají již předem nikoho k sobě. Startup nedávno otevřel nové kanceláře v Barceloně, a také v Česku, konkrétně v Praze, kde chce Kiwi.com vybudovat tým pro vývoj komplexního systému podpory na bázi umělé inteligence.

Na akci se lze hlásit až do 19. června prostřednictvím formuláře na webu.