Tesla kompletně vyprodala letošní kapacitu pro své solární šindele

tesla
0Zobrazit komentáře

Blíží se druhá polovina roku a svět s napětím očekává, jak dopadne Tesla a její plány na produkci Modelu 3, u kterého společnost přijala k 15. květnu přes 373 tisíc rezervací pro které je nutno složit zálohu ve výši 1000 dolarů, a díky kterým na výrobu získala kapitál ve výši minimálně 373 milionů dolarů. Produkce by měla začít již během několika příštích měsíců, s tím, že první zákazníci se Modelu 3 mají dočkat již v posledním kvartálu letošního roku – ti noví si pak počkají minimálně rok.

Kromě potencionálních komplikací s produkční kapacitou se navíc Tesle prostřednictvím spojení s nedávno koupenou firmou SolarCity podařilo také vyprodat letošní kapacitu speciálních solárních šindelí, které poprvé představila loni v říjnu. Ty je možné, stejně jako u Modelu 3 rezervovat za 1000 dolarů. Pro letošek jsou ale beznadějně vyprodány a další zákazníci se jich dočkají až v průběhu roku 2018.

xtndtop

Přečtěte si takéOstravští XTND vybrali na svůj elektrický skateboard za necelých 12 hodin přes 2 miliony korunOstravští XTND vybrali na svůj elektrický skateboard za necelých 12 hodin přes 2 miliony korun

V příštím roce chce mimo jiné Tesla v rámci solárních šindelí představit dvě nové varianty s názvy Tuscan a Slate, které se připojí ke stávajícím Textured a Smooth – ty se liší svojí strukturou, ořezem a zabarvením. Kromě rezidenčních řešení má Tesla také program pro komerční nemovitosti, tam jsou ovšem objednávky i jejich plnění individuální.

T-Sroof-SmoothGlass

Foto: Tesla

Diskuze (0)

Novinka

Anonym