Pražská skupina Tiscali Media kupuje web s texty a překlady hudby Karaoketexty.cz

michalkubik
0Zobrazit komentáře

Nenápadný a jednoduchý projekt Karaoketexty.cz vznikl v rukou vývojáře Marka Fialy již v roce 2007. Od té doby si drží přibližně 850 tisíc pravidelných uživatelů, kteří denně čerpají z jeho textů a překladů nejrůznějších hudebních skladeb. Fiala se v roce 2013 projektu zbavil a předal ho pražské mediální skupině Knowlimits Group.

Ta se ho teď po několika letech provozu znovu zbavuje – konkrétně prodává 100% podíl v české i slovenské verzi webu skupině Tiscali Media, která v Česku mimo jiné provozuje server Osobnosti.cz, nedávno koupenou Uschovna.cz nebo chystaný projekt CZhity.cz zaměřený na profesionální hudebníky.

Jakub Havrlant, CEO Rockaway

Přečtěte si takéRockaway po 3 letech prodává za desetinásobek podíl v serveru s P2P půjčkamiRockaway po 3 letech prodává za desetinásobek podíl v serveru s P2P půjčkami

Výše transakce zůstala nezveřejněna. Tiscali Media ovšem potvrdilo, že jde o dosud největšího akvizici. K tomu dodává Michal Kubík, ředitel Tiscali Media:

„Koupi Karaoketexty.cz považujeme za důležitý strategický krok pro další rozvoj naší firmy. Dlouhodobě patříme mezi desítku největších provozovatelů internetových stránek u nás a chceme samozřejmě dál růst. Do budoucna počítáme s dalším rozvojem projektu, především v oblasti zkvalitnění obsahu a přípravy mobilních aplikací pro iOS a Android.“

karaoketexty

Foto: Tiscali Media

Diskuze (0)

Novinka

Anonym