HBO potvrdilo další sérii úspěšného seriálu Silicon Valley, tentokrát bez jedné z hlavních postav

erlich-1920
0Zobrazit komentáře

Dnes již kultovní seriál z prostředí vývoje startupů, investic a všeho co s tím souvisí, Silicon Valley, jenž začínal jako příběh o bandě kluků, kteří z menšího pronajatého domu postupně budovali startup Pied Piper na kompresi dat, momentálně pokračuje svou čtvrtou sérií, která běží na americkém HBO.

Čtvrtá série se sotva dostala do svojí půlky a HBO již oznámilo prostřednictvím magazínu Variety pokračování s další, v pořadí již pátou sérií. Všechny charaktery a příběh jsou podle mnohých až příliš reálné, k čemuž přispívá opravdová spolupráce s mnoha společnostmi jako je třeba Twitter – na scénáři totiž pomáhal jeho bývalý CEO, Dick Costolo. A přesně to se divákům líbí.

ek

Přečtěte si takéSpotify koupilo startup, který umí pomocí umělé inteligence doporučovat podobnou hudbuSpotify koupilo startup, který umí pomocí umělé inteligence doporučovat podobnou hudbu

S novou sérií ovšem proběhne i jedna nepříjemná změna. Po vzájemné dohodě s HBO v seriálu skončí T.J. Miller, který ztvárnil roli Erlicha Bachmana, jednu z hlavních postav. Jak přesně se ovšem se seriálem rozloučí není jasné. Show má, jak už bylo zmíněno, minimálně v USA silný ohlas – k propagaci seriálu byl dokonce uvolněn automobil seriálového startupu Aviato, který si je možné vypůjčit v okolí San Francisca přes carsharingovou službu Turo.

bachman

Foto: HBO

Diskuze (0)

Novinka

Anonym