Český startup Officelovin publikující nejlepší kanceláře z celého světa, boduje na ProductHuntu

0Zobrazit komentáře

Doba, kdy firmy lákaly především na přemrštěné platy, obědy zdarma nebo nejlepší kávu v okolí, je pomalu pryč. Dnes mezi mladými lidmi, kteří míří do předních startupů, funguje hlavně flexibilní pracovní doba s možností občasné práce na dálku, v kombinaci s perfektním pracovním prostředím, kterému začínají firmy věnovat stále více pozornosti.

kratky3

Přečtěte si takéOndřej Krátký z Liftago: Jdeme si pro profit přes korporátní segment a do konce roku dobudeme trhOndřej Krátký z Liftago: Jdeme si pro profit přes korporátní segment a do konce roku dobudeme trh

Nejde jen o vybavení kanceláří, které mnohdy disponují vířivkami, vlastními masérkami, koutky pro hlídání dětí nebo vlastní kafeterií, ale i jejich design, pro jehož realizaci si většina předních světových startupů najímá vlastní architekty a designéry. A právě přehled těch nejlepších kancelářských prostor přináší český projekt Officelovin, spolupracující s největšími architektonickými firmami a designéry z celého světa.

ol-hlavni

Officelovin v posledních dnes představilo nový design celého webu, který má momentálně v databázi přes 1200 kanceláří, rozdělených do kategorií podle lokace, typu společnosti nebo designerů, s tím, že mezi kancelářemi se exkluzivně objevily i technologičtí giganti typu Spotify, Airbnb, HBO, Zendesk nebo WeWork.

Souběžně s tím pak dnes projekt zamířil na populární platformu ProductHunt, kde se prozatím zařadil mezi TOP5 projektů. V nejbližší době pak zakladatel projektu, Michal Ptáček (zakladatel CzechCrunch.cz: poznámka redakce), chystá spuštění vlastní sekce s pracovními nabídkami, funkci tagování nábytku a profily designérů/architektů.

ol-p

Officelovin na ProductHunt

ol-etsy

Diskuze (0)

Novinka

Anonym