Alza.cz v Česku začíná experimentovat s prodejem elektromobilů

e-golf-1
0Zobrazit komentáře

V minulém týdnu jsme se zmiňovali o tom, že jeden z největších tuzemských online obchodů, Alza.cz, Aleše Zavorala, spouští platbu v bitcoinech přímo na pobočkách nebo koketuje s konkurencí Netflixu pronájmem celých sérií seriálů. Dnes ale přišla další novinka, která je pro online obchod značně nestandardní.

Tou je prodej automobilů – konkrétně Alza začíná s elektromobilem Volkswagen e-Golf, který je až do konce června vystaven v showroomu v pražských Holešovicích. Elektrická verze Volkswagenu Golf nabízí dojezd až 300 kilometrů a nabitím do 80 procent během 45 minut. Alza si od kroku slibuje podporu prodeje elektromobilů v Česku a vstup do zcela nového segmentu se zajímavou marží.

remarkabletop

Přečtěte si takéreMarkable: tablet, který zvládne dokonale napodobit papírový povrch pro čtení i psaníreMarkable: tablet, který zvládne dokonale napodobit papírový povrch pro čtení i psaní

Zatím není jisté, jestli bude e-Golf jediným nebo firma postupně svoji nabídku rozšíří. V klasické nabídce e-shopu momentálně vůz zalistován není, objeví se tam do několika týdnů – prodej jako takový bude probíhat čistě online s doručením k zákazníkovi do dalšího dne.

Foto: Alza.cz

Diskuze (0)

Novinka

Anonym