Rockaway po 3 letech prodává za desetinásobek podíl v serveru s P2P půjčkami

Jakub Havrlant, CEO Rockaway

Jakub Havrlant, CEO Rockaway

0Zobrazit komentáře

Pražská investiční skupina Rockaway, respektive její startup divize Rockaway Ventures, zaznamenává svůj první úspěch. Před takřka 3 roky investovala do brazilského Creditas (původně BankFácil), které zprostředkovává na brazilském trhu finanční služby, v čele s P2P půjčkami, a nyní se svého minoritního podílu v celé společnosti zbavuje za desetinásobek původně investované částky.

Přesná částka zmíněna nebyla – Rockaway Ventures ovšem koupilo podíl před 3,5 roky v rámci investičního kola ve výši 1,4 milionů dolarů, společně s Napkn Ventures. Prodej minoritního podílu proběhl po posledním investičním kole, do kterého se zapojili Naspers, Redpoint eventures nebo WBIF.

041417_x1

Přečtěte si takéNa Slacku si nyní můžete nastavit vlastní status informující o tom, co právě děláteNa Slacku si nyní můžete nastavit vlastní status informující o tom, co právě děláte

Rockaway Ventures momentálně drží podíly v celkem 15 startupech a postupně investuje do dalších. To dále doplňuje Viktor Fischer, který Rockaway Ventures vede:

„Od začátku roku jsme byli v kontaktu s 300 projekty, které projevily zájem o investici. Je to dvojnásobný nárůst oproti loňskému roku, což můžeme brát jako potvrzení skvělého stavu startupové scény v regionu střední a východní Evropy.“

creditas

Diskuze (0)

Novinka

Anonym