Apple ve svých obchodech začne učit programování, fotografování nebo skládání hudby

applestore
0Zobrazit komentáře

Ať už si to chceme přiznat nebo ne, Apple ovlivňuje životy mnoha milionů lidí, kteří nejen využívají denně jeho produkty, ale zároveň jsou součástí jakéhosi kultu, který celou značku doprovází. Na to Apple sází i u své poslední novinky, kterou představil během včerejšího dne. V takřka 500 obchodech po celém světě se totiž objeví speciální výukové lekce s názvem „Today at Apple“.

Ty mají za cíl učit nepřeberné množství věcí, od umění a designu, až k technologiím a programování, a to přímo od vyškolených pracovníků Applu nebo jejich pravidelných hostů. Celkem bude na výběr 60 programových lekcí, mezi kterými převažuje diskuze designu a umění s experty, skicování, malování, tvorba hudby, programování mobilních aplikací nebo výuka fotografie.

hlidacky

Přečtěte si takéBrněnský startup Hlidacky.cz spouští novou službu na venčení psů a hlídání zvířatBrněnský startup Hlidacky.cz spouští novou službu na venčení psů a hlídání zvířat

Každý z vybraných obchodů dostane speciální elektronické tabule, které budou informovat o aktuálních lekcích. Cílem Applu je tak dostat se k zákazníkům ještě blíž a mimo samotného nákupu je ve svých obchodech zdržet i kvůli dalším aktivitám, které mimo jiné zaměstnávají i děti. Příští měsíc pak firma oznámí, které přesně obchody novinku zavedou, takže uvidíme, zda se objeví i střední Evropa.

todayatapple2

Lekce beatmakingu s rapperem RZA

todayatapple

Výuka umění s ilustrátorem a grafikem, Adrianem Johnsonem

todayatapple3

Jedna z lekcí pro děti, zaměřující se na roboty

Foto: Apple

Diskuze (0)

Novinka

Anonym