Uber představil svoji první tiskovou mluvčí a PR manažerku pro Česko a Slovensko

Michal PtáčekMichal Ptáček

uber-1
0Zobrazit komentáře

V sprnu to budou přibližně tři roky, co na český trh, konkrétně do Prahy vstoupila miliardová přepravní platforma Uber, která lidem umožnuje se přes mobilní aplikaci spojit s registrovanými řidiči a následně se nechat přepravit na konkrétní místo.

Nyní se tento americký gigant, jehož valuace přesahuje astronomických 50 miliard dolarů, rozhodl rozšířit svůj co do počtu poměrně skromný český tým, to když představil svoji první tiskovou mluvčí a PR manažerku pro Česko a Slovensko, kterou se stává Miroslava Jozová.

kratky3

Přečtěte si takéOndřej Krátký z Liftago: Jdeme si pro profit přes korporátní segment a do konce roku dobudeme trhOndřej Krátký z Liftago: Jdeme si pro profit přes korporátní segment a do konce roku dobudeme trh

Ta do Uberu, který od února tohoto roku funguje mimo jiné také v Brně, přichází z agentury Ogilvy PR, kde působila od roku 2012 a na starost bude mít kompletní externí komunikaci v obou zemích, včetně spolupráce s influencery.

Zajímavostí je, že ještě v Ogilvy mezi klienty Jozové, která absolvovala magisterské studium v oboru Public Relations na univerzitě v Bournemouthu, patřil kromě firem easyJet a Philips, právě Uber.

Uber_Miroslava_Jozová

Miroslava Jozová

foto: Uber

Diskuze (0)

Novinka

Anonym