Tento gadget, který připevníte ke stolu, slibuje rapidní zvýšení vaší produktivity a spálení kalorií

hove
0Zobrazit komentáře

Produktivita v práci je téma, na které se v posledních letech zaměřuje stále více firem, které neustále představují nová a nová řešení, snažící se právě naši produktivitu jakýmkoliv způsobem zvýšit a zároveň i ulevit našemu zdraví. I na českém trhu tak dnes není problém koupit například „standing desk“ pro práci ve stoje, nebo například chodící pás, který přistavíte k pracovnímu stolu a můžete tak u počítače v podstatě pracovat za chůze.

kratky3

Přečtěte si takéOndřej Krátký z Liftago: Jdeme si pro profit přes korporátní segment a do konce roku dobudeme trhOndřej Krátký z Liftago: Jdeme si pro profit přes korporátní segment a do konce roku dobudeme trh

Nový a na první pohled vtipný gadget s názvem HOVR, na to jde trochu jinak, protože slibuje větší produktivitu a zlepšení zdraví i při práci v sedě. Jedná se v podstatě o houpačku připevněnou pomocí popruhu ke stolu, která má dvě hýbající se odkladové plochy pro nohy, jež je drží těsně nad zemí.

Samotná mechanika pak člověka, která HOVR používá, nutí neustále hýbat/vrtět nohami (velmi dobře znají například lidé s ADHD), což má za následek jednak spálené kalorie a jednak údajně i větší soustředěnost a produktivitu, což tvůrci podporují informací, že na produktu spolupracovali s vyhlášenou Mayo Clinic a chicagskou univerzitou.

22

Zejména crowdfundingovou komunitu pak zaujal nápad natolik, že v kampani na portálu Indiegogo, vybrali tvůrci neskutečných 561 tisíc dolarů, tedy v přepočtu 14,2 milionů Kč.

HOVR je možné objednat za částku 89 dolarů, na stránkách výrobců zde.

https://youtu.be/im9vlHAeULc

Diskuze (0)

Novinka

Anonym