Takto vypadá nová červená edice iPhonu 7, která se objeví v Česku již za 3 dny

Filip HouskaFilip Houska

iphonered2
0Zobrazit komentáře

Edit 25.3.2017: iPhony i nové iPady je nyní možné objednávat na oficiálním e-shopu Applu s doručením do 4 dnů, přesněji do 29. března.

Je veřejně známé, že společnost Apple je v partnerském vztahu s organizací (RED), která nejrůznějšími prostředky bojuje proti šíření AIDS. Ostatně má cupertinský gigant v sortimentu několik produktů (iPody, sluchátka a reproduktory Beats, řemínky k Apple Watch a řadu dalšího příslušenství), jež jsou do typické červené barvy oblečeny. Nově se k nim přidává další zařízení.

Apple dnes totiž v rámci plánované „údržby“ webu mimo jiné odhalil novou verzi iPhonu 7, respektive 7 Plus, pod označením PRODUCT(RED) Special Edition. Ty jsou vyrobeny z červeného hliníku a jak je u této formy propagace zvykem, určitý finanční obnos z prodaných zařízení půjde na globální fond pro boj s nemocí AIDS.

iphone1984_1

Přečtěte si takéTakto vypadá iPhone v barvách původního počítače Mac za necelých 48 tisíc korunTakto vypadá iPhone v barvách původního počítače Mac za necelých 48 tisíc korun

Nová barevná kombinace sedmičkových iPhonů bude i v České republice dostupná k objednávkám od 24. března, avšak pouze v kapacitách 128GB a 256GB. Nejlevněji tedy půjde sehnat za 24 390 korun. K nejnovějšímu přírůstku do rodiny PRODUCT(RED) se mimo CEO Applu, Tima Cooka, který připomněl, že v rámci tohoto již desetiletého partnerství zákazníci iniciativu výrazně podpořili, vyjádřil i Deborah Dugan, CEO organizace (RED):

„Apple je největší korporátní dárce do tohoto globálního fondu, kam přispěl již více než 130 miliony dolary. S kombinací světově nejoblíbenějšího smartphonu a našimi snahami o poskytnutí potřebné medikace do států subsaharské Afriky budou mít zákazníci příležitost si pořídit tuto pohlednou edici iPhonů a zároveň přispět do fondu na boj proti nemoci.“

iphonered

Červené iPhony nejsou jedinou novinkou

Kalifornská firma dnes odhalila i změny na jiných frontách. Přichází jak nový 9,7palcový iPad, který nahrazuje modely Air a útočí na peněženky zájemců „nízkou“ cenou kolem 11 tisíc korun, tak aplikace Clips pro tvorbu kreativních videí nebo nová jarní edice pásků pro Apple Watch. Za zmínku stojí i aktualizace iPhonu SE, kterému byla navýšena kapacita na 32, respektive 128 GB, a to za původní cenu.

applewatch_nylon_photo_4
iphonered3

Foto: Apple Newsroom

Diskuze (0)

Novinka

Anonym