Slovenská verze rozvozové služby Damejidlo.cz končí a spojí se s konkurencí

dajmejedlo.sk
0Zobrazit komentáře

Před více než 2 roky se uskutečnil jeden z největších obchodů na českém trhu, když německá rozvozová služba Delivery Hero provozující hned několik služeb v desítkách zemí, za stovky milionů korun koupila projekty Damejidlo.cz a Jidloted.cz. Delivery Hero mezitím nabralo několik dalších investic a přikoupilo dalšího konkurenčního hráče FoodPanda, což posunulo celkový objem objednávek na více než 20 milionů měsíčně.

Po ukončení provozu Jidloted.cz a soustředění se převážně na Damejidlo.cz, pod které spadá i jeho slovenská mutace, Delivery Hero pokračuje v dalších změnách. Zmíněnou slovenskou verzi totiž zavírá a domény dajmejedlo.sk, damejedlo.sk a databázi uživatelů za blíže nespecifikovanou cenu prodává společnosti Ringier Axel Springer Slovakia, provozující konkurenční server Bistro.sk.

alzaipad

Přečtěte si takéAlza.cz spouští po filmech pronájem celých seriálů a může tak konkurovat NetflixuAlza.cz spouští po filmech pronájem celých seriálů a může tak konkurovat Netflixu

Slovenská verze tak bude fungovat další 2 měsíce pod původní značkou a poté se kompletně přesměruje na Bistro.sk. Další změny prozatím zveřejněny nebyly.

bistrosk

Diskuze (0)

Novinka

Anonym