S tímto nástrojem si za pár minut vytvoříte logotyp a jednoduchý web pro svůj startup

emblem2
0Zobrazit komentáře

Kdo už někdy tvořil nějaký vlastní produkt ví, že nedílnou součástí je i branding, tedy logo nebo logotyp, který bude fungovat na spoustě materiálech, nejen na webu, ale třeba i tiskovinách, na reklamě u třetích stran apod. A bohužel pro mnohé začínající startupisty, jeho profesionální tvorba může být drahá, což řeší hned několik alternativ.

Jednou z nich je nástroj Built By Emblem od amerického Studia Emblem, který umí vytvořit kompletní branding již během několika minut. Na začátku stačí vepsat název projektu nebo firmy, vybrat ze základních fontů pro tvorbu logotypu, poté přizpůsobit barvy, rozložení písmen, strukturu pozadí pro grafiku na Facebook a dalších elementů, ze kterých navíc vzejde i jednoduchý náhled webu.

jan

Přečtěte si také17letý programátor vytvořil v JavaScriptu projekt, který umí postupně učit samořiditelná auta17letý programátor vytvořil v JavaScriptu projekt, který umí postupně učit samořiditelná auta

Emblem tak během chvilky vytvoří kompletní základ, který lze okamžitě použít jak na web, tak pro další propagaci a zviditelnění. To vše nástroj nabízí na 9 dolarů měsíčně s platbou na rok dopředu nebo za 15 dolarů z měsíce na měsíc. Po zaplacení si je možné stáhnout kompletní kód pro web a veškeré podklady pro logotyp a další grafiku, včetně vizitek.

emblem

Měsíčně placená částka naznačuje i na fakt, že se nástroj nezaměřuje primárně na jednorázové vytvoření, ale spíše na dlouhodobou správu kompletní vizuální identity svých uživatelů. Ti pak nemusejí čekat na jakékoliv změny od grafika, ale mohou si vše okamžitě upravit sami a rovnou použít.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym